spring naar hoofd inhoud
A A A Klik hier voor de website in kleur of zwart-wit

Hoe werkt het?

Hoe werkt Bijzondere Banen?

Je kunt op de site een profiel en een cv aanmaken waardoor de werkgever een goed beeld krijgt wie jij bent, wat je kunt en waar je last van hebt door je beperking.

Bijzondere Banen zoekt en vindt werkgevers die op zoek zijn naar werknemers, waarbij het niet uit maakt of iemand een beperking heeft.

Ook kun je op de site op zoek gaan naar deze werkgevers, zien wat voor bedrijf het is en op zoek gaan naar werk van jouw niveau. Wat voor werk is er? Is de werkplek aangepast? Hoe denkt de werkgever over het aannemen van iemand met een beperking? Dit kun je allemaal vinden in het profiel van de werkgever.

Wanneer het werk jou aanspreekt, kun je via het profiel van de werkgever in contact komen met het bedrijf en bespreken wat je wel of niet zou kunnen doen bij het werk door je handicap.

Je kunt op zoek gaan naar een stageplaats, een vaste baan, een uitzendplaatsing of een ZZP opdracht.

Inschrijven

Wanneer schrijf je je in? Natuurlijk als je op zoek bent naar werk of naar een stageplaats, maar ook als je al werk hebt, kun je je inschrijven. Zo blijf je in beeld bij de werkgevers en komen er misschien kansen die je anders zou missen.

Inschrijven is gratis!

Wat doen wij?

Bijzondere banen gaat ervan uit dat jij je zaken zelf regelt, maar kan je ook helpen als het nodig is. Heb je een job coach? Dan kan deze jou helpen bij je plaatsing bij een bedrijf.

Wil je een jobcoach van Bijzondere Banen? Dat kan ook. Wij werken samen met jobcoach en brengen je in contact met een coach. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden van het vergoeden van deze kosten. Wil je hulp bij het invullen van je profiel of cv? Neem dan contact op met Bijzondere Banen. Dan bekijken we of we dat samen ?online? kunnen doen of dat het nodig is dat we langskomen

Privacy

Wie kunnen jouw profielgegevens zien?

Wij van Bijzondere Banen en verder alleen ingeschreven werkgevers die door ons geselecteerd zijn, zelf op de site staan en regelmatig werkmogelijkheden hebben. Wij geven jouw gegevens niet door aan anderen

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in en vul je profiel en cv in. Wij geven je binnen 24 uur toestemming om te gaan zoeken naar een werkplek

Veel succes!

Ervaringen

Bijzondere banen verdient een pluim. Het slaat de fundamenten tussen werkgever en medewerker met een beperking.
- Aline Saers,
Directeur Per Saldo.