spring naar hoofd inhoud
A A A Klik hier voor de website in kleur of zwart-wit

Hoe werkt het?

Hoe werkt Bijzondere Banen?

Je kunt op de site een profiel en een cv aanmaken waardoor de werkgever jou kan vinden, een goed beeld kan krijgen wie jij bent, wat je kunt en waar je tegenaan loopt als gevolg van je beperking.

Bijzondere Banen interesseert en selecteert werkgevers die op zoek zijn naar werknemers, waarbij het niet uit maakt of iemand een beperking heeft.

Ook kun je op de site op zoek gaan naar deze werkgevers, zien wat voor bedrijf het is en op zoek gaan naar werk op jouw niveau. Welk type werk is er beschikbaar? Is de werkplek toegankelijk? Hoe staat de werkgever tegenover het in dienst nemen van mensen met een beperking? Dit kun je allemaal vinden in het profiel van de werkgever.

Wanneer het werk jou aanspreekt, kun je via het profiel van de werkgever in contact komen met het bedrijf en de mogelijkheden en onmogelijkheden voor jou van werken bij de desbetreffende werkgever bespreken.

Je kunt op zoek gaan naar een stageplaats, een vaste baan, een uitzendplaatsing of een ZZP opdracht.

Inschrijven

Wanneer schrijf je je in? Natuurlijk als je op zoek bent naar werk of een stageplaats, maar ook als je al werk hebt, kun je je inschrijven. Zo blijf je in beeld bij werkgevers en komen er misschien kansen die je anders zou missen.

Inschrijven is gratis!

Wat bieden wij?

In principe regel jij je zaken zelf. Heb je een jobcoach? Dan kan deze betrokken worden in het proces.

Wil je een jobcoach van Bijzondere Banen? Wij werken samen met jobcoaches en adviseren je hier graag over. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden van vergoeding van deze kosten

Wil je advies bij het invullen van je profiel of cv? Neem dan contact op met Bijzondere Banen. Dan bekijken we of we dat samen online kunnen of dat het nodig is dat we langskomen.

Privacy

Wie kunnen jouw profielgegevens zien? Wij vanuit Bijzondere banen en verder alleen potentiële werkgevers die door ons geselecteerd zijn, zelf op de site staan en regelmatig plaatsingsmogelijkheden hebben. Wij geven jouw gegevens niet door aan anderen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in en vul je profiel en cv in. Wij geven je binnen 24 uur toestemming om te gaan zoeken naar werkgevers.

Veel succes!

Ervaringen

Bijzondere banen verdient een pluim. Het slaat de fundamenten tussen werkgever en medewerker met een beperking.
- Aline Saers,
Directeur Per Saldo.