spring naar hoofd inhoud
A A A Klik hier voor de website in kleur of zwart-wit

Hoe werkt het?

Hoe werkt Bijzondere Banen?

Wat kan Bijzondere Banen voor u betekenen?

Bent u werkgever en bent u op zoek naar gemotiveerde werknemers of heeft u een opdracht die u door een freelancer wil laten uitvoeren? Dan zijn kandidaten met een beperking een goede optie voor u.

Kandidaten met een beperking zijn zeer gemotiveerd. De kwaliteit van hun werk doet niet onder voor het werk van iedere andere kandidaat.

Het aannemen van kandidaten met een beperking vraagt wel meer aandacht dan u gewend bent.

Daarom is er Bijzondere Banen.

Advies

Bijzondere Banen adviseert u over het vinden en aannemen van kandidaten met een beperking. Wij kunnen u bij het hele traject begeleiden, maar u bepaalt uiteraard zelf welke diensten u precies van ons af wilt nemen. Samen met u brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn van uw bedrijf:

Is uw organisatie geschikt om mensen met een beperking aan te nemen? Zo ja, wat betekent het als iemand met een beperking bij u in dienst komt? Hoe kunt u ervoor zorgen dat het een succes wordt voor beide partijen? Vaak zijn er ook financiële voordelen aan verbonden en niet alleen zaken die geregeld moeten worden of waarmee u rekening moet houden.

Inschrijven

Als u enthousiast bent geworden over de mogelijkheden, dan kunt u na uw inschrijving op onze site zelf ook op zoek naar geschikte kandidaten. Wij komen graag kennis maken en kunnen dan uw inschrijving op de site nader toelichten.

Meer over de inschrijving; U maakt een profiel aan van uw bedrijf, daarin kunt u aangeven welk werk u beschikbaar heeft, wat het profiel is van de kandidaat die u zoekt.

Ook kunt u aangeven of u iemand in vaste dienst wilt of dat het gaat om een stageplaats, een plek voor een uitzendkracht of een ZZP opdracht.

Heeft u een periode geen werk beschikbaar? Dan kunt u het bedrijfsprofiel gewoon laten staan. Wij gaan er van uit dat er later wel weer mogelijkheden komen.

U kunt op ons platform zelf zoeken naar geschikte kandidaten of geschikte ZZP'ers en met ze in contact komen, maar wij kunnen ook voor u op zoek gaan.

Zo is er ruim tijd om elkaar te leren kennen zonder de druk van een formele sollicitatie.

Kandidaten

Kandidaten kunnen zelfstandig hun weg naar Bijzondere Banen vinden, maar wij gaan ook actief op zoek naar kandidaten. Zo bent u als werkgever altijd verzekerd van voldoende kandidaten.

De kosten

Als uw bedrijf kleiner is dan 200 medewerkers dan betaalt u per jaar €50,00 voor uw inschrijving als abonnee of sponsor. Is uw bedrijf groter? Dan betaalt u €200,00 per jaar.

Komt het tot een geslaagde match? Dan vragen wij een eenmalig bemiddelingsbedrag. De hoogte is afhankelijk van de functie waarop de kandidaat geplaatst wordt. Gemiddeld is dit €1000,00 ex BTW per geplaatste kandidaat.

Voor het plaatsen van een uitzendkracht gelden de normale tarieven voor uitzendkrachten.

Soms gaat plaatsing van een kandidaat met een beperking gepaard met veel administratieve rompslomp. Wij kunnen u dit uit handen nemen. De kosten daarvan zijn afhankelijk van de specifieke situatie, wij overleggen dit graag met u.

Meer uit uw bedrijf halen

Wilt u een volledige analyse van uw bedrijf en advies zodat u structureel mensen met een beperking kunt aannemen? Dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal uren. Wij rekenen €50 ex BTW per uur, met een maximum van €1000,00.

GeÏnteresseerd? Bel ons (06 – 407 257 10) of schrijf uw bedrijf in, dan nemen wij contact met u op voor een gesprek.

Hoe werkt de site?