spring naar hoofd inhoud

Bijzondere Banen

Vraagt u zich als werkgever af of u mensen met een beperking in uw organisatie moet gaan aannemen? Zo ja, waar u moet beginnen en waar u mee te maken krijgt? Of is het voor u al heel gewoon om ook mensen met een beperking in dienst te nemen, maar weet u niet hoe u hen kan bereiken? Bijzondere Banen adviseert u bij het aannemen van mensen met een beperking. Bijzondere Banen kijkt naar uw organisatie, naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden. Wij gaan concreet aan de slag met (werving en selectie van) kandidaten zodra u zo ver bent.
Bijzondere Banen combineert (ervarings-) deskundigheid en bevlogenheid. Wij vinden het belangrijk dat werkgevers de juiste kandidaten (met een beperking) vinden en omgekeerd vinden wij het belangrijk dat kandidaten in contact komen met werkgevers die voor hen open staan.
 

Bijzondere Banen heeft eigen kandidaten in beeld, maar weet andere kandidaten ook te bereiken door de vele contacten zoals met belangenorganisaties, re-integratiebureaus en gespecialiseerde collega-organisaties.

Meer informatie vindt u op de werkgeverspagina.

Als kandidaat met een beperking kun je je inschrijven bij Bijzondere Banen en je cv achterlaten. Wij nemen contact met je op voor een intake. Wij willen graag goed weten wie je bent en wat kunt. Dan kunnen wij snel schakelen als er een vraag van een werkgever is.
Je kunt ook zelf informatie over de bedrijven en vacatures vinden op de website. Meer informatie vind je op de kandidatenpagina.

Kijk bij de ‘hoe werkt het’ pagina’s voor de praktische details

Bekijk onze video

  • Bijzondere banen op Facebook
  • Bijzondere banen op Twitter
  • Bijzondere banen op LinkedIn
  • Bijzondere banen op YouTube

Volg ons

Sponsors

marvia logo uwv logo Ed Bijmans logo